Να στείλετε μήνυμα
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.
products
PRODUCTS
Σπίτι > Products > Cat6A καλώδιο του τοπικού LAN > Καλώδιο δικτύου UTP 23AWG 10 Gbps Cat6A Lan Καλώδιο δικτύου

Καλώδιο δικτύου UTP 23AWG 10 Gbps Cat6A Lan Καλώδιο δικτύου

Λεπτομέρειες προϊόντων

Place of Origin: Shenzhen, China

Μάρκα: Lansan

Model Number: CAT6A U/UTP

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:

Καλώδιο δικτύου 10Gbps Cat6A

,

Καλώδιο δικτύου 23AWG Cat6A

Λειτουργούσα θερμοκρασία:
0-60°C
Υλικό σακακιών:
PVC/RoHS PVC/LSZH
Ποσοστό στοιχείων:
10Gbps
Τύπος ασπίδας:
UTP
Τύπος συνδετήρων:
RJ45
Σύνθετη αντίσταση:
100 ωμ
Συχνότητα:
500MHz
Μετρητής καλωδίων:
23AWG
Λειτουργούσα θερμοκρασία:
0-60°C
Υλικό σακακιών:
PVC/RoHS PVC/LSZH
Ποσοστό στοιχείων:
10Gbps
Τύπος ασπίδας:
UTP
Τύπος συνδετήρων:
RJ45
Σύνθετη αντίσταση:
100 ωμ
Συχνότητα:
500MHz
Μετρητής καλωδίων:
23AWG
Καλώδιο δικτύου UTP 23AWG 10 Gbps Cat6A Lan Καλώδιο δικτύου

Περιγραφή προϊόντος:

Το Cat6A Lan Cable είναι ένα καλώδιο ethernet υψηλής απόδοσης κατασκευασμένο από χάλκινο αγωγό, μπουφάν PVC/RoHS PVC/LSZH και μετρητή σύρματος 23AWG.Αυτός ο τύπος καλωδίου LAN μπορεί να υποστηρίξει ρυθμό μετάδοσης δεδομένων έως και 10 Gbps, καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες μετάδοσης δεδομένων σας.

Το Cat6A Lan Cable έχει σχεδιαστεί για ανώτερη απόδοση και ανθεκτικότητα.Η χρήση χάλκινου αγωγού παρέχει εξαιρετική ισχύ σήματος και ταχύτητα μετάδοσης, ενώ το μπουφάν PVC/RoHS PVC/LSZH προσθέτει επιπλέον προστασία από εξωτερικές παρεμβολές.Με το μετρητή καλωδίων 23AWG, το Cat6A Lan Cable μπορεί να υποστηρίξει ρυθμό μετάδοσης δεδομένων έως και 10 Gbps, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε την υψηλότερη ταχύτητα Διαδικτύου.

Το Cat6A Lan Cable είναι τέλειο για όσους χρειάζονται μια αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση.Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και προσφέρει μεγάλη ευελιξία, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα δίκτυο με ευκολία.Με την ανώτερη απόδοση και την αντοχή του, το Cat6A Lan Cable είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες μετάδοσης δεδομένων σας.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος:Καλώδιο δικτύου Cat6A
  • Υλικό σακακιού:PVC/RoHS PVC/LSZH
  • Τύπος ασπίδας:UTP
  • Κατηγορία:Καλώδιο δικτύου
  • Τύπος:Cat6A
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος αξία
Ονομασία προϊόντος Καλώδιο δικτύου Cat6A
Τύπος σύνδεσης RJ45
Τύπος ασπίδας UTP
Υλικό σακακιού PVC/RoHS PVC/LSZH
Θερμοκρασία λειτουργίας 0-60°C
Χρώμα Διάφορα Χρώματα
Συχνότητα 500 MHz
Ρυθμός δεδομένων 10 Gbps
Μήκος 100Μ/305Μ/500Μ
Μετρητής σύρματος 23AWG
 

Εφαρμογές:

Cat6A Lan Cable της Lansan

Το καλώδιο δικτύου Cat6A U/UTP της Lansan είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες δικτύωσης σας.Με συχνότητα 500 MHz και μετρητή καλωδίων 23AWG, αυτό το καλώδιο LAN προσφέρει ανώτερη απόδοση και αξιοπιστία.Ο τύπος ασπίδας είναι UTP και είναι διαθέσιμος σε μήκη 100M/305M/500M.Αυτό το καλώδιο δικτύου Cat6A έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μέγιστη ευελιξία και συμβατότητα.

Το Cat6A Lan Cable είναι ιδανικό για μια ποικιλία εφαρμογών δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων οικιακών, γραφείων και βιομηχανικών περιβαλλόντων.Είναι ιδανικό για μεταφορά δεδομένων υψηλού εύρους ζώνης, με τις δυνατότητες μετάδοσης υψηλής ταχύτητας και χαμηλού crosstalk.Είναι επίσης τέλειο για χρήση σε συστήματα ήχου/εικόνας πολλαπλών δωματίων, όπου η χαμηλή καθυστέρηση και η εξαιρετική ακεραιότητα του σήματος είναι απαραίτητα.Αυτό το καλώδιο LAN μπορεί να υποστηρίξει έως και 10 Gigabit Ethernet, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε δίκτυο.

Το καλώδιο Lan Cat6A της Lansan είναι μια αξιόπιστη, οικονομικά αποδοτική λύση για τις ανάγκες δικτύωσης σας.Με την ανώτερη απόδοση και την αξιοπιστία του, είναι η τέλεια επιλογή για κάθε εφαρμογή.Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και ζήστε τη δύναμη του Cat6A Lan Cable.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένο καλώδιο δικτύου - Cat6A U/UTP

Μάρκα:Λάνσαν
Αριθμός μοντέλου:CAT6A U/UTP
Τόπο καταγωγής:Shenzhen, Κίνα
Συχνότητα:500 MHz
Αντίσταση:100 Ωμ
Υλικό σακακιού:PVC/RoHS PVC/LSZH
Τύπος σύνδεσης:RJ45
Υλικό αγωγού:Χαλκός

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Cat6A Lan Cable Τεχνική υποστήριξη και σέρβις

Το Cat6A Lan Cable είναι ένα προηγμένο καλώδιο δικτύου που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλότερο εύρος ζώνης και μεγαλύτερη αξιοπιστία σήματος από τα παραδοσιακά καλώδια Cat6.Έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει ταχύτητες Ethernet έως και 10 Gbps σε αποστάσεις έως και 100 μέτρων.Ως εκ τούτου, η τεχνική υποστήριξη και η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για να διασφαλιστεί ότι το δίκτυο Cat6A Lan Cable λειτουργεί αξιόπιστα και ομαλά.

Τεχνική υποστήριξη

Για τεχνική υποστήριξη, η έμπειρη ομάδα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με το Cat6A Lan Cable.Μπορούμε να παρέχουμε βοήθεια με την εγκατάσταση και τη ρύθμιση του δικτύου σας Cat6A, καθώς και την αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να έχετε.Η ομάδα μας μπορεί επίσης να παρέχει συμβουλές σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές για τη διατήρηση ενός ισχυρού και αξιόπιστου δικτύου.

Υπηρεσίες

Εκτός από την τεχνική υποστήριξη, προσφέρουμε επίσης μια σειρά από υπηρεσίες για δίκτυα καλωδιακής σύνδεσης Cat6A.Η ομάδα μας μπορεί να παρέχει επαγγελματική εγκατάσταση και ρύθμιση του δικτύου σας Cat6A, καθώς και δοκιμή και πιστοποίηση του δικτύου σας για να διασφαλίσει ότι λειτουργεί με κορυφαία απόδοση.Προσφέρουμε επίσης μια σειρά υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής, συμπεριλαμβανομένης της επιδιόρθωσης και αντικατάστασης καλωδίου, για να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία του δικτύου σας.

 

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή

Το Cat6A Lan Cable αποστέλλεται σε σφραγισμένη πλαστική σακούλα και στη συνέχεια τοποθετείται σε κουτί από χαρτόνι.Στη συνέχεια, το κουτί σφραγίζεται με ταινία και φέρει ετικέτα με τις πληροφορίες του προϊόντος.

Ο χειρισμός του κουτιού πρέπει να γίνεται με προσοχή για να αποφευχθεί η ζημιά στο προϊόν.Το κουτί πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό, δροσερό μέρος μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

 

FAQ:

Ε1: Τι είναι το καλώδιο δικτύου Cat6A;

A1: Το Cat6A Lan Cable είναι ένα καλώδιο Ethernet υψηλής απόδοσης που παράγεται από τη Lansan, με αριθμό μοντέλου CAT6A U/UTP, το οποίο είναι Τόπος Προέλευσης Shenzhen, Κίνα.

Ε2: Ποιες είναι οι εφαρμογές του Cat6A Lan Cable;

A2: Το Cat6A Lan Cable είναι κατάλληλο για εφαρμογές Ethernet 10GBASE-T, όπως 10G Ethernet, gigabit Ethernet, PoE και PoE+, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε LAN, WAN και μετάδοση δεδομένων υψηλής ταχύτητας.

Ε3: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Cat6A Lan Cable;

A3: Το καλώδιο δικτύου Cat6A υποστηρίζει ρυθμό μετάδοσης δεδομένων έως και 10 Gbps και εύρος ζώνης 250 MHz.Έχει χαμηλή αλληλεπίδραση σήματος και χαμηλή απώλεια εισαγωγής, παρέχοντας αξιόπιστη απόδοση μετάδοσης.

Ε4: Ποια είναι η κατασκευή του Cat6A Lan Cable;

A4: Το Cat6A Lan Cable είναι κατασκευασμένο με τέσσερα στριμμένα ζεύγη χάλκινων συρμάτων, κάθε ζεύγος θωρακισμένο με φύλλο αλουμινίου και ένα εξωτερικό περίβλημα από υλικό PVC.

Ε5: Τι είδους υποδοχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το καλώδιο δικτύου Cat6A;

A5: Το Cat6A Lan Cable είναι συμβατό με υποδοχές RJ45 και άλλους τύπους βυσμάτων, όπως θωρακισμένες υποδοχές RJ11, RJ12 και RJ45.

Παρόμοια προϊόντα