Να στείλετε μήνυμα
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Περίπου εμείς
Επαφές
Επαφές: Ms. Vivian
Φαξ: 86-0755-8429-2227
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.

Κίνα SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.
Company Details

Καθιερωμένη το 1993, η βιομηχανική Co. Shenzhen Lianxun, ΕΠΕ (Lansan、 Hyperline) είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας που ενδιαφέρεται για το σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή του καλωδίου δικτύων. Βρισκόμαστε σε Shenzhen, με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών.

 

Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές μέσω έξω του κόσμου. Καλύπτοντας έναν τομέα 12.000 τετραγωνικών μέτρων, έχουμε τώρα πάνω από 200 υπαλλήλους, ένας αριθμός ετήσια πωλήσεων που υπερβαίνει 60 εκατομμύρια Δολ ΗΠΑ και εξάγουμε αυτήν την περίοδο 90% της παραγωγής μας παγκοσμίως.

 

Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχός μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών. Εκτός αυτού, έχουμε τα πιστοποιητικά όπως UL, ETL, CPR, CE, RoHS, Anatel, ISO9001. Με βάση υψηλό μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουμε κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει σε όλο τον κόσμο.

 

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας κάτω από το εμπορικό σήμα LANSAN μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με τους νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο κοντινό μέλλον.

OEM/ODM

Η επιχείρησή μας παρέχει την Ε&Α, τις πωλήσεις, τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία μεταπωλήσεων για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες μας έχουν μια καλύτερη εμπειρία αγορών και χρήσης. Είμαστε δεσμευμένοι στα εξής:

 

1. Εξασφαλίζουμε την όλη ποιότητα των προϊόντων μας.

2. Παρέχουμε την υπηρεσία σε απευθείας σύνδεση.

3. Εμείς ανεξάρτητο τμήμα μεταπωλήσεων οργάνωσης για να παρέχει την υπηρεσία στους πελάτες μας εγκαίρως μέσα σε 24 ώρες κάθε μέρα.

4. Εάν οποιοσδήποτε ανεπαρκής, παρακαλώ μας στέλνει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μας καλεί ανά πάσα στιγμή.

History

Η βιομηχανική Co. Lianxun ShenZhen, ΕΠΕ (LANSAN、 Hyperline) είναι κορυφαίος κατασκευαστής καλωδίων μέσα η Κίνα, η επιχείρηση συγκέντρωσε μια ομάδα ανώτεροι εσωτερικός και ξένος.

 

Το Lansan έχει την ιστορία 29years. Αυτή τη στιγμή, έχουμε 2 εργοστάσια στην Κίνα. Το πρώτο εργοστάσιο από το 1993 ως ακατέργαστη matetial επιχείρηση. Δεύτερος από το 2003 με την κατασκευή καλωδίων. Η συνολική έκταση είναι 12000 τετραγωνικά μέτρα, 10 γραμμές παραγωγής. Τα εργοστάσια απασχολούν 200 άτομα για να παραγάγουν τα προϊόντα δικτύωσης.

 

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν:

Cat5e, Cat6, Cat6A, καλώδιο του τοπικού LAN Cat7 και σκοινί μπαλωμάτων, καλώδιο οπτικής ίνας και σκοινί μπαλωμάτων, coxial καλώδιο, που τηλεγραφούν τα εξαρτήματα και ούτω καθεξής.

Our Team

Η επιχείρησή μας είναι γνωστές επιχειρήσεις, μια επαγγελματική ομάδα των μηχανικών και καθοδήγηση οργάνων των εμπειρογνωμόνων, καθώς επίσης και το ισχυρό προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών, όταν συναντάτε τις δυσκολίες στη σειρά μαθημάτων, μας έρχεται σε επαφή με και εξασφαλίζουμε έγκαιρη επικοινωνία και ερχόμαστε σε επαφή με με σας, παρέχουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες.