Να στείλετε μήνυμα
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.
products
News
Σπίτι >

Κίνα SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. Company News

CPSE 2019 στη Συνθήκη και την έκθεση Shenzhen

Με τη δημόσια ασφάλεια που παίρνει όλο και περισσότερο δημοφιλή γύρω από τον παγκόσμιο, ο πολύ περισσότερος επισκέπτης σε αυτήν την βιομηχανία έρχεται στη Συνθήκη και την έκθεση Shenzhen να επισκεφτεί την επιδρύτερη έκθεση αυτού του κόσμου το κύριο τεχνητό intell και.    Για να επωφεληθεί της ευκαιρίας να επιδείξει τα προϊόντα μας, η demostic ομάδα πωλήσεών μας δοκίμασε το καλύτερό τους για να μοιραστεί το θάλαμο με έναν από το συνεργάτη μας. Αν και έχουμε ακριβώς ένα γραφείο, οι επισκέπτες είναι περισσότερο απ' ό, τι αναμείναμε.   Το εργοστάσιό μας που βρέθηκε σε Shenzhen υποστήριξε τα ο πιό σύντομα δείγματα και την κατάλληλη μεταφορά για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας.   Οι κύριες σειρές προϊόντων LANSAN (Co., ΕΠΕ βιομηχανιών Shenzhen Lianxun) περιλαμβάνουν τα προϊόντα για το σύστημα χάλκινων καλωδίων, σύστημα φωνής, οπτικό σύστημα ινών.   LANSAN είναι επαγγελματικός κατασκευαστής καλωδίων δικτύων για Cat5e, Cat6, Cat6A, Cat7.

2019

10/29

Σφαιρικές εκθέσεις ηλεκτρονικής πηγής του HK τον Οκτώβριο του 2019

Αυτός ο Οκτώβριος, μένουμε ο ίδιος θάλαμος 11K01 για την αναμονή του ερχομού σας και! Είμαστε ευτυχείς να σε πούμε που είστε φέτος το 12ο έτος στις εκθέσεις αυτής της ηλεκτρονικής.   Είμαστε ευτυχείς που θα σας συναντήσουμε, οι νέοι πελάτες, παλαιοί πελάτες και όχι αλλά συζήτησαν οι πελάτες, κ.λπ.   Καλύτερα απάντηση ο όλο και περισσότερο ανταγωνισμός, λάβαμε ήδη μερικά μέτρα, όπως τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής για να μειώσουμε την απώλεια παραγωγής, προγυμνάζοντας κάθε εργαζόμενο παραγωγής για να είμαστε κατάλληλο QC για να σιγουρευτούμε τη σταθερότερη ποιότητα των προϊόντων, που αυξάνει τη συχνότητα κατάρτισης για να ενισχύσουμε salespeople μας τη γνώση…   Οι κύριες σειρές προϊόντων LANSAN (Co., ΕΠΕ βιομηχανιών Shenzhen Lianxun) περιλαμβάνουν τα προϊόντα για το σύστημα χάλκινων καλωδίων, σύστημα φωνής, οπτικό σύστημα ινών.   LANSAN είναι επαγγελματικός κατασκευαστής καλωδίων δικτύων για Cat5e, Cat6, Cat6A, που βρίσκεται στην πόλη Shenzhen από το 2003, και έχει την εμπειρία 26-έτους στην παραγωγή καλωδίων από το προηγούμενο εργοστάσιο που ανοίγουν το 1992.

2019

10/12

Ελεύθερες & αποκλειστικές υπηρεσίες για τις σφαιρικές εκθέσεις ηλεκτρονικής πηγών Οκτωβρίου

Διεθνής Lansan που περιορίζεται (Co., ΕΠΕ Shenzhen Lianxun Industies) βρίσκεται σε Shenzhen, Κίνα με μια δυνατότητα περίπου 8000 ㎡. Είναι μια επαγγελματική κατασκευή καλωδίων που αρχίζει από το έτος 1992. Το εργοστάσιο Shenzhen το 2003, παρέχει τη σειρά των προϊόντων για το δομημένο σύστημα τηλεγράφησης (SCS), περιέλαβε το σύστημα χάλκινων καλωδίων (κατηγορία 5e, 6, 6A, 7, 8), το σύστημα φωνής και τα οπτικά προϊόντα ινών.   Αυτό είναι το 11ο έτος ότι παρευρισκόμαστε στις εκθέσεις Eletctornics πηγών Gobal στον αριθμό 11K01 θαλάμων. Είναι η τιμή μας για να συναντήσουμε το σας πάλι και να συναντήσουμε οποιεσδήποτε νέες επαφές.   Για τις σφαιρικές εκθέσεις ηλεκτρονικής πηγών ΥΧΕ, οι αγοραστές μπορούν να απολαύσουν τις ελεύθερες και αποκλειστικές υπηρεσίες όπως κατωτέρω μιά φορά παίρνοντας τον προ-κανονισμό αριθμός μέχρι στις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Ελεύθερη αποδοχή στην επίδειξη – εκτός από την αμοιβή εισόδων HK$100 Μέχρι την επιχορήγηση ξενοδοχείων HK$2,000 (καταρτισμένοι υπερπόντιοι αγοραστές μόνο. Οι όροι & οι διατάξεις ισχύουν) Δελτίο HK$100 F&B που χρησιμοποιεί σε asiaWorld-EXPO Το ελεύθερο τραίνο ή το όχημα πυκνών δρομολογίων αερολιμένων σαφές μεταφέρει από την πόλη στον τόπο συναντήσεως επίδειξης Ελεύθερη μεταφορά αποσκευών από τον αερολιμένα σε asiaWorld-EXPO με τη 2ωρη αποθήκευση Ελεύθερα ποτά στο επιτόπιους κρασί & το φραγμό Cappuccino Και περισσότεροι   Μπορείτε να πάρετε την σφαιρική ε-πρόσκληση καταναλωτικών ηλεκτρονικά πηγών: Χτυπήστε τη σύνδεση ε-πρόσκλησης: το http://kks.me/brFh8.or Ανιχνεύστε τον κώδικα ε-πρόσκλησης QR κατωτέρω μέσω οποιωνδήποτε εργαλείων/apps με τη λειτουργία ανίχνευσης Χρειάζεστε ακριβώς την αφθονία κάτω από τις πληροφορίες κατά την καταχώρηση Πρώτα και επώνυμο (όπως φαίνεται στο διαβατήριο ή το δελτίο ταυτότητας) Όνομα επιχείρησης Τίτλος εργασίας Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Χώρα και περιοχή Αριθμός τηλεφώνου (κώδικας χωρών + κώδικας περιοχής + αριθμός + επέκταση, αν εφαρμόζεται) Αριθμός θαλάμων εκθετών (11K01) Η ελπίδα εσείς απολαμβάνει το καλύτερο επαγγελματικό ταξίδι κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής έκθεσης ΥΧΕ!!!

2019

08/26

Σφαιρικός θάλαμος εκθέσεων ηλεκτρονικής πηγής Οκτωβρίου του HK ΚΑΝΈΝΑ 11K01

ΔΙΕΘΝΉΣ LANSAN ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ (Co., ΕΠΕ βιομηχανιών Shenzhen Lianxun) είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής καλωδίων δικτύων, που βρίσκεται στην πόλη Shenzhen από το έτος 2003. Η προηγούμενη επιχείρηση που ιδρύεται το 1992, αρχίζοντας από το καλώδιο τροφοδοσίας και περισσότερο από την είκοσι ετών εμπειρία στην παραγωγή καλωδίων.   Η κύρια σειρά προϊόντων περιλαμβάνει το σύστημα χάλκινων καλωδίων, σύστημα φωνής, προϊόντα οπτικών συστημάτων ινών.   Παρευρισκόμαστε εκθέσεις αυτής της στις σφαιρικές ηλεκτρονικής πηγής δύο φορές κάθε χρόνο για περισσότερο από 10 έτη.   Κάθε τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, μπορείτε να μας βρείτε στις σφαιρικές εκθέσεις ηλεκτρονικής πηγής του HK.   Αυτός ο Οκτώβριος, είμαστε ακόμα παραμονή ο θάλαμος 11K01 για την αναμονή του ερχομού σας και!   Θα είναι win-win συνεργασία μέσω της επικοινωνίας μας! 

2019

07/19

1 2